Győrújbarát, Vállalkozók útja 5.+36-96/449-130

Szolgáltatásaink:

autó-motor alu- és acélfelni javítás

 

Autóval és motorkerékpárral összefüggő tevékenységeink közül, fő profilunk a hidraulikával és görgőzéssel történő alu- és acélfelni javítás. Speciális készüléken központi felfogatással görgőzzük a felniket, ha szükséges hőkezelést is alkalmazunk.

 

 

Motorkerékpárok számára

 

 

 

3.) Féktárcsák javítása, szabályozása

 

Felni FESTÉS

Felnik festésére több módszer létezik:

1) Porfestés

2) Hagyományos fényezés

Óriási probléma és minden szakember tudja, hogy milyen nehéz a megfelelő színárnyalatot megtalálni a felni fényezéséhez. Ezért tanácsos mind a 4 felnit fényezni, hiszen a megfelelő színtónus biztosítása 1-2 felni esetében kétséges.

Egyedi fényezés

 

A megrendelőnek lehetősége van teljesen egyedi felni fényezés megrendelésére. Akár többrészes felniről, akár pólirozott felületről vagy peremről van szó. Ezen megrendelésekre a felnik megtekintése után, egyedi ajánlatot készítünk a vevő részére.

Polírozás

 

Polírozás során a fém több rétegben kerül csiszolásra. Durvább szemcséjű csiszolással indulva, majd egyre finomabb csiszolással/polírozással érhető el a szinte "tükör" felület.

Érdemes a polírozott felniket tavasztól őszig hasznáalni, ugyanis télen az útsózások miatt, a só kimarhatja és foltot hagyhat az alumíniumon.

Hegesztéstechnika

 

Hegesztéstechnika terén a legkorszerűbb berendezések segítségével szinte bármelyik fém magasminőségű hegesztését tudjuk biztosítani:

1.) professzionális alumínum,

2.) saválló anyagok (réz, acél, stb.) hegesztése AVI és huzalos hegesztőgépekkel.